onsdag 13 oktober 2010

clothes



Hej för några dagar sen så skickade jag efter lite kläder från ellos och nu har jag fått dom en blå grå klänning en lilla kofta och sen samets rosa tajta jens tog lite kort på kläningen och koftan som jag hade på mig i dag riktigt snyggt i hopp tycker jag. och sen har jag skickat efter efter en mac pensel till foundation som jag fick på posten i dag blev jätte glad den är riktigt snygg. och pensel dragen i ansiktet blir riktigt bra det här är riktigt kvalite ingen face kvalite fats face är bra produkter men mac är ennu bättre kvalite ska nog beställa lite mer penslar från dom men det får bli framöver. Macs produkter är verkligen underbara köpte en leppstift i rosa glitter nynas för några veckor sen och det är så bra. när min fondution och puder är slut ska jag köpa macs produkter men då får man ta en tur till Stockholm eller göteborg efter som inte macs make up produkter inte finns här i Örebro.
Örebro har inte allt som Stockholm och göteborg har :( men det finns något fint med den här staden också frutom med alla våldtäkter som hålls på och cykel stölder. min underbara fina peak cykel är stulen snyft men det går på min försäkring så jag får snart en ny =)
var på en lungn ridtur i skogen med Rakel i dag var kallt men mysigt
och nu blir det sova är en lång dag i morgon ska fota mig i min svart prickiga japanska kläning kommer bli kul hoppas det blir fint väder för vi ska fota oss i statsparken =)
sov gott kramisar skvisa

Bloggintresserade